Fűteni klímával? De milyennel? Klíma típusok bemutatása.

2022 őszére a hétszeresére emelkedő gáz ára, miközben a villany ára „mindössze” a kétszerese lett, sokakat elgondolkodtatott. Hogyan lehetne olcsóbbá tenni a fűtést, vagy éppen kiváltani a gázfűtést?

COP, SCOP, EER, SEER avagy mik azok a jósági fokok?

Ha klímaberendezést vásárolunk, ebbe a két mozaikszóba biztosan belebotlunk, amiket jósági fokként szoktak emlegetni. De mit jelentenek ezek és miért kell vele foglalkoznunk?

Mennyit fogyaszt a klíma, amikor fűt, avagy mennyibe kerül a klímával fűteni?

Telepítés előtt álló érdeklődők részéről vagy éppen internetes közösségi oldalakon gyakran felteszik a kérdést: Mennyit fogyaszt egy klímaberendezés?

Hogyan működik a klímaberendezés?

Sokszor tapasztaljuk az internetes fórumokon és közösségi platformokon, hogy a klímaberendezések működésének megértése, sok esetben téves elképzeléseken alapul.

A klímaberendezések elhelyezésének szempontjai 1. rész.

Hová kerüljön a kültéri egység?

Munkánk során gyakran találkozunk jól vagy kevésbé jól elhelyezett kültéri és beltéri egységekkel. Ezen az írásunkban a kültéri egységek megfelelő elhelyezésével kapcsolatban igyekszünk segítséget nyújtani elsősorban a vásárlóknak…..

A klímaberendezések elhelyezésének szempontjai 2. rész.

Hová kerüljön a beltéri egység?

Előző blog bejegyzésünkben a kültéri egységek elhelyezésének szempontjaival foglalkoztunk, most pedig a beltéri egységek kerülnek sorra. Bíztunk benne, hogy a felhasználóknak…..

A jótállás működése a klímaberendezések esetében.

A jótállás és szavatosság kérdésköre egy nagyon fontos téma, ha bármilyen terméket vásárolunk, így a klímaberendezések esetében sem szabad ezt elhanyagolni. …..

minden jog fenntartva © 2021. klíma szektor